Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

Vision og mission

Teambuilding for sjov – for alvor – for alle

Model til teamudvikling og performance

Overskriften på en artikel i en avis var engang: ”Hvis svaret er teambuilding, hvad er så spørgsmålet?”

I Teambuilding Kompagniet har vi i mere end 20 år arbejdet med at underholde og udvikle teams. Gennem denne periode har mange ting ændret sig. Men helt grundlæggende har vi stadig det samme udgangspunkt og arbejder ud fra den samme vision og mission. Vi tror på at teambuilding gør godt og udvikler et bedre samarbejde, samtidig med det skaber andre gode forhold som for eksempel større engagement, større arbejdsglæde og bedre resultater.

Det har vi heldigvis også set ske i virkeligheden. Igen og igen får vi kontakt med teams der ikke fungerer særlig godt og ledere der er trætte af og uforstående overfor, hvorfor der er så mange konflikter og et dårligt samarbejde i deres team. Ved at arbejde med teamet er der skabt dialog og glæde i teamet igen.

Teambuilding Kompagniet udvikler teams

Teambuilding Kompagniets vision og mission er, at vi tror på konstruktiv og bæredygtig teamudvikling udvikles ved at skabe samklang, indsigt, forståelse og gensidigt accept af de personlige individuelle forskelligheder og samtidigt i fællesskab skabe fælles optimale vilkår, der skal til for at få et effektivt samarbejde, der således både tager hensyn til og optimerer den enkeltes og de fælles resultater.

Gevinsten ved dette er entydigt. Gode teams præsterer markant bedre og har et markant bedre engagement end dårlige teams. Og den absolut bedste måde at skabe High Performance Teams, defineret som teams der både præsterer bedst muligt og som trives bedst muligt, sker ved at skabe en styrkebaseret team.

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!