Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

Papirhuset som sjov Teambuilding

La Casa De Dinero som et VR escape game

Papirhuset som sjov Teambuilding

Skal man gennemføre et succesfuldt røveri kræver det rigtig god planlægning og godt samarbejde. Og det er der brug for i denne udfordring, hvor i dels kommer ind i et helt andet virtuelt univers og samtidig skal samarbejde på tværs. Sammen skal I løse en række spændende gåder og opgaver, der foregår i universet fra TV- serien ”La Casa de Papel”, hvor I sammen skal teste jeres samarbejdsevner, mens I løser gåder og opgaver i det virtuelle univers kendt fra tv-serien. Det er dog ikke en forudsætning at man har set serien. At gennemføre denne virtuelle escape room opgave, er en intens og underholdende oplevelse i sig selv. I har 1,5 time til at gennemføre spillet, og der er ekstra point for at være det første hold der gennemfører.

Der er brug for et godt samarbejde og især der fokus på god kommunikation og god videndeling. Efter spillet vil i have en helt ny og bedre forståelse og indsigt i, hvordan i selv og de andre bidrager til at skabe gode løsninger og det gode samarbejde.

Varighed

3 timer

Sted

Alle steder

Deltagere

4 – 200 personer

Pris

275,- pr. deltager ex. moms

Minimum pris

5.500,-

Sprog

Dansk og engelsk

SÅDAN FOREGÅR DET

Spillet starter med at I modtager instruktion i hvordan spillet gennemføres. Hvert team får udleveret et VR head set, der undervejs i spillet går videre blandt deltagerne. Resten at teamet både hjælper til at løse opgaverne og organiserer de øvrige informationer, som teamet har modtaget. Spillet starter i kælderen under den spanske Nationalbank og i kommer gennem banken og via bankboksen til toppen af verden – og så siger vi ikke mere! En intens og sjov oplevelse for alle i teamet.

Teambuilding aktivitet. La Casa De Dinero som VR escape game

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!