Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

Med en Clifton Strengths styrkeprofil lærer i jeres styrker at kende

En styrkeprofil er starten på en rejse med næsten uendeligt potentiale

Clifton Strengths model til analyse af teamets styrker

Styrkebaseret udvikling skaber bæredygtigt vækst og udvikling

Hvorfor er styrkebaseret teamudvikling en god ide? Kort fortalt udvikler og forbedre det på en lang række af de mest essentielle forhold der danner grundlag for et godt samarbejde, et højt engagement og gode resultater.

Når man lærer sine styrker godt at kende, kan man både udnytte den kæmpe energi der ligger i dem, samt tilpasse sit arbejde så man på langt bedre og nemmere kan nå sine egne og teamets mål. 

Men ofte er vi meget mere fokuseret på det, vi ikke er gode til og tror på at det er givtigt at arbejde med at udvikle på vores svagheder. Men forskningen viser noget andet. Nemlig at at vores største potentiale for vækst og udvikling “gemmer” sig i vores talenter og styrker. 

Hvad siger vores kunder?

”Ledergruppen har taget test januar og gennemført en del af forløbet. Dette har været en positiv oplevelse, som den sidste måneds tid har været med til at forbedre samarbejdet og dialogen i ledergruppen.”

Martin Peick Kristensen, CEO Hertz DK

Styrkebaseret udvikling med Gallups Clifton Strengths styrkeprofil

Når vi arbejder med styrkebaseret teamudvikling bruger vi Gallups Clifton Strengths test,  der i dag er taget af over 20 millioner personer.

Rapporten viser hvilke styrker du har og er starskuddet til en udviklingsrejse, både på det individuelle plan og for teamet samlet set. I vores styrkebaserede teamudviklingsforløb underviser vi i hvordan denne indsigt kan bruges til at  forbedre jeres arbejdsmiljø, samarbejde og resultater ved at bruge et styrkebaseret fokus.

Læs mere om CliftonStrengths personprofil her.

Skal vi stå for jeres næste teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!