Oplevelser & udvikling

Teamudvikling - der skaber bedre resultater og højere engagement

Hvad er teamets ambition, behov og potentiale?

Alle teams er forskellige og har forskellige behov. Derfor tager vi altid udgangspunkt i succeskriterierne for vores indsats. Når vi kender jeres succeskriterier kan vi bedst muligt hjælpe jer med at udvikle og træne de ønskede færdigheder til at nå målet. Men det er jo ofte nemmere sagt end gjort. Derfor analyserer vi først på, hvad der er teamets ambition, behov og potentiale. Det er ikke altid det samme og det kan være svært at gennemskue, hvad der er den rigtige løsning.

Skræddersyede løsninger
Et teamudviklingsforløb består altid af en eller flere række sessioner. Og kan det se meget forskelligt ud. Det der er vigtigt er at designet passer til gruppen. Der kan være stor forskel på den fortrukne  læringstil i teamet og og dermed den undervisningsstil, der giver den bedste effekt. Vi tror ikke på “One fits all” og skræddersyer derfor i samarbejde med kunden det enkelte forløb.

Teamudvikling er en investering og skal gøre en forskel
Teamudvikling er en investering. Det er derfor vigtigt at det giver resultater. Vi bruger gerne eksisterende måltal som KPI’er eller lignende. Vi kan også selv opstille resultatmål til et forløb. Det der er vigtigt er at det gør en forskel. Alle vores forløb evalueres afslutningsvis af alle deltagere. Se mere her om på vores to casebeskrivelser, om hvordan vi har hjulpet teams med at skabe en god udvikling. 

En stor værktøjskasse
Vi kan tilbyde at bruge en lang række ”værktøjer”, og finder det der passer bedst til jeres team og virksomhed. Vi bruger blandt andet værktøjer fra CliftonStrengthsAktiv læringpositiv psykologiBelbins Teamroller og Everything DISC. Vi har desuden over 200 team øvelser og aktiviteter liggende klar på lageret til at understøtte og aktiverer udviklingen!

Stor erfaring
Teamudvikling er ikke helt nyt for os! Faktisk har vi i de sidste 20 år skabt udvikling og resultater i en ret lang række af virksomheder og organisationer.

I kurset kan indgå følgende elementer:

 • En personlig CliftonStrengths test. Resultatet viser en persons 34 styrker og 5 signaturstyrker. Der kan på baggrund af de enkelte rapporter laves et team grid, der viser hvordan alle teamets styrker passer sammen.
 • En DISC Everything Workplace personprofil, der viser en persons fortrukne adfærdstil.
 • En Belbin Teamrolle analyse.
 • En procesorienteret gennemgang af det eksisterende samarbejde i teamet.
 • Procesorienteret gennemgang af teamets drømme, succesmål og konkrete tiltage for at få det til at ske.
 • Gruppecoaching i forhold til eventuelle konflikter i teamet.
 • Personlig feedback træning.
 • Træning i styrkebaseret samtaler.
 • Udvikling af personlige præstationsorienterede handleplaner.
 • Forskellige indendørs øvelser og træning.
 • Udendørs aktive samarbejdsøvelser.

Kontakt os for et uforpligtende møde.

Kontakt os