Oplevelser & udvikling

Teamudvikling for alvor

Der skaber indsigt, anerkendelse, bedre resultater og højere engagement

Teambuilding og samarbejde i teamet

Hvad er teamets ambition, behov og potentiale?

Alle der har arbejdet i et velfungerende team ved hvor godt det er. Kendetegn er høj produktivt, engagerende stemning, kollegaer der yder en god indsats med en høj grad af ansvarlighed og det hele knyttet sammen af en god leder der inspirerer og hjælper med at få det hele til at gå op i en højere enhed. Men sådan er det ikke altid. Langt fra alle teams har et godt samarbejde, og lever med det. Undersøgelser viser at op til 50% procent af medarbejdere i et team mener at deres leder ikke er i stand til at skabe et godt samarbejde.

Vores koncepter

Vi mener at lederen selvfølgelig er vigtig i forhold til at skabe et godt samarbejde, men at alle i teamet kan være med til at skabe et bedre team med bedre trivsel, engagement og resultater. Forskellige teams kan have forskellige behov og hjælper vi altid med at afdække teamets behov og ønsker. Samtidig har vi udviklet en række koncepter på baggrund af de behov vi har mødt gentagne gange hos vores kunder. I sidste ende sammensætter vi ofte et program til vores kunder som består at dele fra forskellige koncepter.

Teamudvikling med
Belbins teamroller

Kick Off -
Det Nye Team

Find teamets styrker og lær at bruge dem

Teamprofilen

Det sammenhængende team - Five behaviors

Konfliktløsning i teamet

E-DiSC Teamudvikling

Hvad er teamets ambition, behov og potentiale?

Alle teams er forskellige og har forskellige behov. Derfor tager vi altid udgangspunkt i succeskriterierne for vores indsats. Når vi kender jeres succeskriterier, kan vi bedst muligt hjælpe jer med at udvikle og træne de ønskede færdigheder til at nå målet. Men det er jo ofte nemmere sagt end gjort. Derfor analyserer vi først på, hvad der er teamets ambition, behov og potentiale. Det er ikke altid det samme og det kan være svært at gennemskue, hvad der er den rigtige løsning.

Skræddersyede løsninger

Et teamudviklingsforløb består altid af en eller flere række sessioner. Og kan det se meget forskelligt ud. Det der er vigtigt er at designet passer til gruppen. Der kan være stor forskel på den fortrukne  læringstil i teamet og og dermed den undervisningsstil, der giver den bedste effekt. Vi tror ikke på “One fits all” og skræddersyer derfor i samarbejde med kunden det enkelte forløb.

Teamudvikling er en investering og skal gøre en forskel

Teamudvikling er en investering. Det er derfor vigtigt at det giver resultater. Vi bruger gerne eksisterende måltal som KPI’er eller lignende. Vi kan også selv opstille resultatmål til et forløb. Det der er vigtigt er at det gør en forskel. Alle vores forløb evalueres afslutningsvis af alle deltagere. Se mere her om på vores to casebeskrivelser, om hvordan vi har hjulpet teams med at skabe en god udvikling.

Underholdende teambuilding
Teambuilding der skaber udvikling

En stor værktøjskasse

Vi kan tilbyde at bruge en lang række ”værktøjer”, og finder det der passer bedst til jeres team og virksomhed. Vi bruger blandt andet værktøjer fra CliftonStrengths, Aktiv læring, positiv psykologi, og Everything DISC. Vi har desuden over 200 team øvelser og aktiviteter liggende klar på lageret til at understøtte og aktiverer udviklingen!

Stor erfaring

Teamudvikling er ikke helt nyt for os! Faktisk har vi i de sidste 20 år skabt udvikling og resultater i en ret lang række af virksomheder og organisationer.

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!